"Gå hjertevejen"

At ”gå hjertevejen” betyder at lære at lytte til sit hjerte (sin sjæl), at have tillid til de svar, der kommer indefra og dernæst at turde følge den vej, hjertet og sjælen viser.

Dette forløb er inspireret af min egen udviklingsrejse, fordi den har vist mig, at jeg gjorde ret i at følge min hjertevej. Af hele mit hjerte ønsker jeg brændende, at andre mennesker også må modtage den gave det er at finde ind til sin indre vejviser og lade den vise vejen gennem livet.

”Gå hjertevejen” er altså et transformerende personligt udviklingsforløb for dig, der drømmer om et liv med mere glæde, taknemmelighed, ro, balance, lethed og frihed. For dig, der ønsker at elske og respektere dig selv mere; at tage ansvar og styring i eget liv; og at have mod til at være DIG og gå med det, der føles rigtigt for dig.

Forløbet er for dig der ønsker et dybere kendskab til dig selv, og som er passioneret for at arbejde med din personlige udvikling. Fordi dit ønske om at opnå mere selvværd, selvkærlighed, power og livsglæde er større end din frygt for, at det ikke lykkes.

Du er med andre ord klar på ”commitment”, dvs. at træffe en beslutning om at investere i dig selv og give dig selv den gave, som denne proces er. Jo mere du forpligter dig over for dig selv – holder fast i fokus og intention – jo mere får du ud af forløbet. Og nej, det er ikke altid kønt, rart, behageligt, nemt og ”lige ud ad landevejen”. Hvis du vil op til ”next level”, så er det nødvendigt at komme ud af comfortzonen. Til gengæld lover jeg dig, at det er det hele værd – du vil ikke være i tvivl, når du mærker, at du er slået ind på den vej, du skal følge.

Er du klar til at committe dig til den smukkeste transformerende rejse? Så er jeg klar til at hjælpe, støtte og guide dig til at finde og gå DIN hjertevej.

Jeg bruger hele min livserfaring i kombination med min psykologfaglige viden og erfaring. I tilgift trækker vi de gaver ind, som naturen og samværet med hestene skænker i overflod. Vi arbejder med både krop/sanser, psyke (tanker, følelser, adfærdsmønstre) og sjæl/ånd, for intet af dette kan stå alene.

Jeg arbejder konstant på at holde min energi i en let, lys, kærlig og taknemmelig vibration, og det er i dette højtvibrerende energifelt, vi arbejder med DIN transformation mod det liv og den version af dig, du drømmer om at være.


Det får du:

Individuelt tilpasset forløb med samtaler i klinikken, naturterapi og hesteterapi, som det passer til problematik, behov og progression/udvikling

12 sessioner à 60-90 minutter (hver – hver anden uge)

Mulighed for sparring mellem sessionerne via mail

En lille lækker gave ved opstart, som skal hjælpe dig i processen

Normalpris: Kr. 18.000,-
Pris med 20% rabat: kr. 14.400,-

(Mulighed for ratebetaling over 2 eller 3 måneder)