Individuelt tilpassede forløb

Indhold

Dette forløb er for dig, der ønsker at arbejde med en specifik problemstilling og/eller har et ønske om at flytte dig i din personlige udvikling. Du ønsker at give dig selv den gave, der er at investere tid og penge i dig selv og at committe dig til din proces.

Forløbet består af en opstartssamtale på 90 minutter, hvor der er god tid til, at du kan fortælle din historie, og vi sammen begynder at indkredse (nogle af) de temaer, der skal arbejdes med.

I dette forløb får du endvidere en session hos min samarbejdspartner, Randi Pihl, der er Clairvoyant og Healer. Sessionen varer ca. 90 minutter og består af en clairvoyance, hvor Randi tuner sig ind på dig og hjælper med at sætte ord på dine tanker, følelser og problematikker samt giver dig konkrete redskaber til, hvordan du kan hjælpe dig selv videre. Hernæst modtager du en skøn healing, der giver dig ro og jordforbindelse.

Efter din session hos Randi arbejder vi videre i terapien, hvor vi også inddrager det, du har fået med dig fra clairvoyancen. Terapien kan foregå som almindelige samtaler i klinikken, eller vi kan inddrage naturterapi (læs mere her) eller hesteterapi (læs mere her), hvis det giver mening for dig og din problemstilling.

Priser

Lille pakke:
1 opstartssamtale 90 minutter
1 clairvoyance/healing 90 minutter
5 samtaler à 60 minutter
Normalpris: Kr. 8.000,-
Pris med 10% rabat: Kr. 7.200,-

Stor pakke:
1 opstartssamtale 90 minutter
1 clairvoyance/healing 90 minutter
10 samtaler à 60 minutter
Normalpris: Kr. 13.000,-
Pris med 15% rabat: Kr. 11.050,-