Hvem er du?

Føler du dig af kendte eller ukendte årsager fastlåst i livet eller i en specifik situation? Længes du efter at stå et andet sted i livet end der, hvor du står lige nu? Og er du klar til at finde modet og ansvaret til at skabe den forandring, du drømmer om? Så står jeg klar til at hjælpe dig fra smerte, angst, uro, bekymring, frustration og fastlåsthed – via forståelse, klarhed, bevidsthed om og kendskab til dig selv – hen til en følelse af frihed, flow, livsglæde, harmoni, energi, taknemmelighed og selvkærlighed. Til glæde og gavn for din væren i verden, din oplevelse af dig selv og dine relationer til andre mennesker.

Jeg tager imod alle aldersgrupper i min klinik. Er du over 18 år kan du henvende dig individuelt. Børn/unge under 18 år kommer sammen med deres forældre i et familieforløb eller alene efter aftale med forældrene.

I de enkelte kategorier her på siden kan du læse eksempler på, hvilke symptomer eller bekymringer jeg kan hjælpe dig til at få arbejdet med. Og på siden Ydelser kan du læse mere om hvilke muligheder, du har for at få hjælp hos mig.

Hvis du er i tvivl, om du passer ind i de beskrevne målgrupper, eller om du kan få hjælp til netop dine udfordringer, så ring eller skriv til mig, og sammen finder vi ud af, om vi er det rigtige match, så du kan få den helt rette hjælp.