Velkommen til Hagbarthlund Psykolog Praksis

KLINIKKEN HOLDER SOMMERFERIELUKKET UGE 29-30-31

Velkommen, skønne menneske, smukke sjæl, til mit univers af holistisk og spirituel psykologi, kærlig og healende energi, hjertevarme, rummelighed og åbenhed, naturskønne rammer og dejlige dyr. Med din udvikling og transformation i centrum. Med fokus på både krop, psyke og sjæl.

Hagbarthlund er stedet for dig, der ønsker personlig udvikling. Udvikling ud af stress, kriser, traumer, svære følelser, uhensigtsmæssige mønstre og fastlåste forestillinger. Hen imod en større grad af livsglæde, balance, ro, tillid, livsmod, indre styrke, selvværd og taknemmelighed. Vejen hertil går gennem selvindsigt, selvaccept og selvkærlighed, og jeg vil være din støtte, hjælper og vejviser på denne rejse.

Jeg er autoriseret psykolog og desuden uddannet i hesteassisteret terapi og Bach Blomsterterapi. Min mission og mit sjælskald er at sprede lys og kærlighed og dermed bidrage til at højne Jordens energifrekvens. Gennem at ”tage min egen medicin”, så mit eget indre lys kan stråle klart. Og gennem at hjælpe dig til at gøre det samme, så din sjæls lys kan stråle klart og vise dig vejen…

Hos mig kan vi arbejde med samtaler (i klinikken eller på et af mine skønne udendørs samtalespots) naturterapi, hesteterapi og Bach Blomsterremedier – hver for sig eller i en powerful kombination. Konceptet er unikt, og det er opstået på min egen udviklingsvej, mens jeg har lært at lytte til min sjæl og følge mit hjerte.

Vil du med på rejsen? Så vil jeg elske at være din guide…

Fra hjertet
Gitte