Selvudvikling

Skønneste menneske. Du er nok havnet her, fordi du drømmer om at skabe noget nyt, andet, mere end det, du har/er lige nu, har jeg ret? Du er kommet til det rette sted. VELKOMMEN.

At udvikle sig som menneske handler i min optik om at transformere begrænsende eller negative fortællinger om dig selv til et selvkærligt billede, en ny, selvkærlig sandhed om dig. Det handler om at træffe valg, tage ansvar for og action på at bevæge dig hen imod den version af dig selv, du drømmer om at være, og det liv, du drømmer om at leve.

Selvudvikling er ikke en afgrænset opgave, men derimod et livslangt projekt. Du bliver aldrig færdig med at udvikle dig, og du når aldrig et stadie, hvor der ”ikke er mere at komme efter”. Dette vil være stagnation, som er lig med stilstand, manglende flow, måske endda lav vibration. Vand, der ikke bevæger sig, vil rådne. Der vil altid være et ”next level” af drømme, en ”next level” version af dig.

Yes, I know… Du føler dig provokeret? Eller du føler dig beskrevet ”spot on” og mærker et kald, en længsel efter at opnå noget, du føler, ligger uden for din rækkevidde? Uanset om du mærker ”No way, hvad snakker hun om?” eller ”JAAAAA”, når du læser disse ord, er det din sjæl, der kommunikerer til dig, at der er en vej her, som den vil ELSKE at gå sammen med dig…


Hvad arbejder vi med?

Når du kommer i et forløb hos mig, har vi fokus på din proces ved at dykke ned i

  • Selvindsigt
  • Selvaccept
  • Selvkærlighed

Selvindsigt handler om at forstå dig selv. Hvilke erfaringer, fortællinger og overbevisninger om dig selv har du med dig i bagagen? Hvilke tanker, følelser og handlemønstre? Hvor kommer de fra? Hvem har du lært dem af? Er de sande, eller kunne der være alternative fortællinger, der er lige så sande og måske langt mere tillokkende?

Selvaccept handler om at finde ro med den, du er. At give slip på, at det, du har med i bagagen, er ”dårligt”. Det er det ikke! Alt det, du har erfaret, oplevet, gennemlevet og overlevet i dit liv, har fundet sted, fordi der var og er noget ganske særligt, DU skal lære. Så hvad er GAVEN til dig i de oplevelser, du har haft gennem livet, hvis du skal se på dem gennem ”taknemmelighedsbriller” eller ”læringsbriller”?

Selvkærlighed handler om at finde ind til din kerne, din essens, din sjæl, som netop består af kærlighed, tillid og power. At blive bevidst om, at du inderst inde netop består af det, du længes efter at være. Og med udgangspunkt i denne bevidsthed at VÆLGE selvkærlighed i både tanker, følelser og handlinger.

Du ryger ind imellem tilbage i gamle mønstre og overbevisninger. Det er sjælens måde at vise dig, at der er noget i dig, du skal have taget dig kærligt af. Noget, som har brug for endnu mere healing og forløsning. Eller noget ”nyt”, som kommer op til overfladen nu, fordi du er kommet til et ”next level” i din udvikling, hvor du er klar til at skrælle endnu et lag af det, der blokerer vejen ind til at mærke, lytte til og følge dit hjerte.

Er du klar til at følge hjerte-vejen? Så er jeg klar til at være din hjælper, støtte og guide på denne smukke udviklingsrejse…