Om Gitte Hagbarth

Mit navn er Gitte Hagbarth. Jeg er 44 år gammel, gift og mor til to dejlige drenge på 12 og 9 år. Hagbarthlund Psykolog Praksis drives fra gården, hvor jeg bor sammen med min familie og alle vores skønne dyr. Ud over at hjælpe dig, hvilket er mit sjælskald, elsker jeg at tilbringe tid i naturen på gåben, mountainbike eller med/på hest, at læse, at meditere og at lave sjove og hyggelige ting med min familie og gode venner. Kreative processer med at udvikle og manifestere nye idéer og projekter her på gården, står også højt på listen.

Jeg er uddannet cand.psych. (2008) og autoriseret psykolog (2014). Jeg har mange års erfaring fra både PPR (småbørns- og skolepsykolog), ungdomspsykiatri og tværfagligt samarbejde omkring familier med udfordringer. Endvidere har jeg tidligere drevet selvstændig psykologpraksis.

Hagbarthlund Psykolog Praksis er et resultat af en mangeårig drøm, som det nu endelig er lykkedes mig at realisere. Rejsen hertil har været lang, barsk og fuld af bump på vejen, men også samtidig rørende smuk, forunderlig, personligt transformerende og ikke mindst lærerig. Jeg tror på, at alle oplevelser her i livet er læring – både de grimme og de smukke!

Der er ingen tvivl om, at jeg aldrig – uden min uddannelse og mange års erfaring som psykolog – ville stå her i dag. Men hvad der har givet mig det sidste skub til at få realiseret drømmen, har været gennem uddannelse, coaching og egenterapi at opnå en dyb kontakt til naturen, mine dyr og min egen spiritualitet, som gennem mange år har været godt og grundigt gemt væk bag mange lag af begrænsende overbevisninger om, hvad der var ”det rigtige” her i livet. Helt centralt i denne personlige transformationsproces står en stress-sygemelding på næsten et år, som var smertefuld, men som også viste sig at være en gave: En øjenåbner for, at jeg nu ønskede at gå en anden vej i mit liv!

De afgørende faktorer for min healing og transformation har været lange vandreture i naturen, samvær med mine heste, spirituel læring og fordybelse i meditation, hvor jeg bl.a. har opnået kontakt til min sjæls energi og oplever støtte og kærlighed fra mine åndelige guider.

Mine erfaringer har vist mig, at psykologien ikke kan stå alene. Eller… det kan den godt, men jeg er overbevist om, at terapeutiske processer kan tage healing af traumer, udvikling, transformation og stræben efter drømme til helt nye højder, når vi inddrager flere vinkler og bygger andre dimensioner oven på psykologiens gængse metoder. Det er derfor, at jeg aktivt bruger spiritualitet, naturen og mine heste ind i det psykologiske arbejde med at hjælpe dig gennem udfordringer og hen imod det liv, du ønsker at leve, og den person, du ønsker at være.

Tak for at du har givet dig tid til at læse denne lille beretning. Jeg håber, at min historie kan være en inspiration for dig og give dig troen på, at du også kan realisere dine drømme og nå hen til det sted i livet, du ønsker at være.

Jeg står klar til at hjælpe dig.