Om Hagbarthlund

Gården er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser i landsbyen Skrødstrup uden for Mariager. Klinikken er indrettet i den ene ende af den private bolig, men har egen indgang, og du kan parkere i gårdspladsen lige uden for klinikken. Her kan du komme roligt og trygt uden ”overlap” med andre klienter. Jeg lægger stor vægt på, at du skal være tryg og godt tilpas, og jeg gør mig derfor umage for at skabe den rette atmosfære.

Rammerne omkring gården er en del af Hagbarthlund Psykolog Praksis, idet jeg ofte inddrager mine heste og naturen omkring os i den terapeutiske proces. Lidt væk fra huset ligger ridebanen omgivet af hestefolde, indhegnet naturgrund til vores geder og med udsigt ned over en lille sø. Der er masser af skønne natur-pletter lige omkring gården, fx skov, bæk og sø samt mulighed for ”store udsigter”. Endvidere er vi tæt på både Skrødstrup Skoven, Hem Skoven og Kastbjerg Ådal med smukke dalstræk og engarealer.


På Hagbarthlund bor også vores dyr; fem heste, fire katte, tre høns og et vekslende antal geder. Dyrene opfattes som medlemmer af familien og behandles med respekt og kærlighed. Hestene er mine venner og kolleger i det terapeutiske arbejde. Kattene er tamme og meget kælne, selvom de bor i stalden. Gederne hjælper os med at holde vildnisset i skak og lever således i et natur-paradis med masser af plads og mad. Samtidig avler vi kid som kælegeder.

En ven udtalte efter et besøg for nogle år siden, at Hagbarthlund er ”en oase af dejlighed”. For mig er de fysiske rammer og den hjertevarme atmosfære altafgørende for at kunne føle sig tryg i en sårbar udviklingsproces. Det er mit håb, at du vil føle dig godt tilpas, så vi i rolige og trygge rammer kan begive os ud på din personlige rejse mod mere harmoni og glæde. Jeg vil elske at være din guide.

Velkommen til Hagbarthlund.